Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2020, 8:11
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Justin Bieber ľutuje, že mal sex s Hailey ešte pred svadbou: Je to znepokojujúce, skonštatoval spevák

OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Spevák v najnovšej sérii o svojom súkromí odhalil čosi viac o názore na predmanželský sex.

Aj keď sú Hailey a Justin Bieberoví skoro ideálnym párom, ktorý navonok pôsobí harmonicky, speváka trápi, že s modelkou spal ešte predtým, ako sa vzali. Prezradil to v rámci odpovede na otázku, čo vo svojom živote najviac ľutuje v najnovšej sérii The Biebers on Watch, ktorú môžeš sledovať na Facebooku.

Ešte predtým, ako skonštatoval, že by rád počkal so sexom až po svadbe, upozornil, že jeho slová sa môžu zdať ako šialené. Dodal, že pohlavný styk môže byť pre niekoho znepokojujúci.

Na jeho slová reagovala aj Hailey, ktorá síce nezdieľa rovnaký názor, zároveň však dodala, že súhlasí, že fyzický kontakt môže niekedy vyvolať znepokojenie.  

Už v minulosti Justin odhalil pre magazín Vogue, že mal problémy so sexom a absolvoval aj ročnú absenciu od pohlavného styku, kým si k sebe opäť našli s modelkou cestu aj po tejto stránke. Teraz si myslí, že sex môže byť zaslepujúci pre ľudí, ktorí ešte nie sú spolu a môže ovplyvniť ich úsudok. Práve odlúčenie po tejto stránke podľa speváka buduje vieru. 

Odporúčané
Upadol do temnoty, zrušil štvrťmiliardové turné a bojoval aj s tým, že je človekom. Justina Biebera zachránili Hailey a Ariana Upadol do temnoty, zrušil štvrťmiliardové turné a bojoval aj s tým, že je človekom. Justina Biebera zachránili Hailey a Ariana 1. februára 2020, 13:58

Ideálny vzťah Hailey a Justina ukazuje aj dokumentárna séria, ktorú popová hviezda vydala ešte pred albumom Changes. Tvorcovia dokumentu venovali jednu zo štyroch častí prvej série práve vzťahu.

Cieľom je, aby fanúšikovia pochopili, že práve vďaka Hailey je dnes Justin tam, kde je a môže tvoriť. Miluje ho preto, aký je a je racionálnym a stabilným prvkom vo vzťahu, do ktorého spevák občas prináša infantilnosť. Hailey je Justinovi oporou aj v tvorbe, vždy ho zaujíma jej názor. 

Domov
Zdieľať
Diskusia