Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2020, 9:36
Čas čítania 0:26
Adam Novosad

Opäť sme urobili viac ako 5 000 testov, stále pribúda málo nakazených. Vyliečilo sa 34 pacientov a nikto ďalší nezomrel

NEWS
Uložiť Uložené

Aktuálne čísla potvrdzujú pozitívny trend.

Národné centrum zdravotníckych informácií  zverejnilo ďalšie dáta z testov na nový koronavírus. Zatiaľ čo predseda vlády Igor Matovič včera potvrdil, že vďaka výborným výsledkom testov začneme obchody okrem obchodných centier otvárať už v pondelok, trend sa nám nepokazil ani za štvrtok.

Národné centrum zdravotníckych informácií dnes informovalo, že za štvrtok nám pribudlo 7 nových pacientov s ochorením Covid-19, čím sa celkový počet pacientov na Slovensku od začiatku epidémie vyšplhal na 1403.

Odporúčané
Od pondelka by mali otvoriť všetky obchody okrem nákupných centier Od pondelka by mali otvoriť všetky obchody okrem nákupných centier 30. apríla 2020, 14:30

Včera sme otestovali 5 150 vzoriek, pričom pozitívne vyznievajú aj počty vyliečených pacientov. Tie v posledných dňoch viackrát prevýšili počet nových nakazených.

Za štvrtok sa vyliečilo 34 ľudí, nezomrel nikto. V nemocniciach máme momentálne hospitalizovaných 176 pacientov, čo je o päť menej ako za predchádzajúci deň.

Domov
Zdieľať
Diskusia