Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2020, 7:44
Čas čítania 1:49
Tímea Krauszová

Muž si chce do prenajatého bytu vodiť frajerky, manželka však s inými spať nesmie. Zvláštny návrh prišiel len krátko po pôrode

NEWS
Uložiť Uložené

Mladá Britka dostala od svojho manžela bizarnú ponuku na „otvorené manželstvo.“

Mladej žene došli slová po tom, čo jej manžel ponúkol „otvorené manželstvo“. Tridsiatnička z Británie sa o príbeh podelila na mamičkovskom webe. Len pred mesiacom druhýkrát porodila a o manžela nechce prísť, avšak jeho návrh jej láme srdce, píše Daily Mail.

Spočiatku si myslela, že mužovi len „preskočilo“ z pandémie koronavírusu, potom však prišlo zdrvujúce zistenie: chcel ju o to požiadať už dávnejšie. Pravidlá, ktoré navrhuje, však vôbec nie sú fér.

Odporúčané
Ženích utiekol zo svadby, po tom, čo sa na nej objavila jeho skutočná manželka Ženích utiekol zo svadby, po tom, čo sa na nej objavila jeho skutočná manželka 14. februára 2020, 19:27

On bude mať počas pracovných dní frajerky na byte, ona síce smie na rande, ale nemôže s inými sexovať

Návrh muža znie jednoducho: víkendy chce tráviť v kruhu rodiny, so svojou manželkou a ich dvoma deťmi. Počas pracovných dní však chce bývať s prenajatom byte, kam si bude môcť vodiť svoje frajerky.

Aby toho nebolo málo, manželke dovolil stretávať sa s inými mužmi. Má to však jeden háčik: na rozdiel od neho, ona s nimi nesmie spávať. Na oplátku jej sľúbil, že rodinu bude vždy klásť na prvé miesto a do svojich mileniek sa nezaľúbi.

Domov
Zdieľať
Diskusia