Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2020, 17:25
Čas čítania 0:23
Vl Mi

Až 40 hasičov bojuje s lesným požiarom neďaleko Turčianskych Teplíc, zasahuje aj vrtuľník

NEWS POŽIAR
Uložiť Uložené

Požiar vypukol v ťažko dostupnom teréne.

Viac ako štyri desiatky profesionálnych a dobrovoľných hasičov v sobotu popoludní zasahujú pri požiari lesa v katastri obce Čremošné v okrese Turčianske Teplice. Požiar vypukol v ťažko dostupnom teréne a rozširuje sa smerom na hrebeň, informovala o tom Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Odporúčané
Minister zdravotníctva Krajčí pripúšťa uvoľnenie opatrení, premiér Matovič opäť vracia úder Minister zdravotníctva Krajčí pripúšťa uvoľnenie opatrení, premiér Matovič opäť vracia úder 11. apríla 2020, 16:47


„Na mieste sa nachádzajú príslušníci zo Zvolena, Banskej Bystrice, Turčianskych Teplíc, Martina, Pliešoviec a zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline a členovia okolitých dobrovoľných hasičských zborov obcí,“ priblížila Križanová.

Na miesto udalosti podľa nej smeruje aj vrtuľník Ministerstva obrany SR a modul pozemného hasenia požiarov v prírodnom prostredí - skupina STRED.

Domov
Zdieľať
Diskusia