Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. marca 2020, 14:51
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Tvorca Ricka a Mortyho predstavuje nový animovaný seriál. Mimozemská rodina pristane na Zemi a zažije úžasné dobrodružstvá

FILMY A SERIÁLY SOLAR OPPOSITES
Uložiť Uložené

Celá prvá séria Solar Opposites dorazí na Hulu už 8. mája.

Pred rokom a pol sme ťa informovali, že Justin Roilan, jeden z dvojice hlavných tvorcov Ricka a Mortyho (druhým je Dan Harmon), pripravuje pre Hulu nový animovaný seriál. Volá sa Solar Opposites a premiérovať mal už minulý rok.

Tvorcovia však mali očividne veľa práce s Rickom a Mortym, a tak sa animáku dočkáme neskôr. Konkrétne 8. mája, kedy sa na Hulu dostane celá prvá séria. 

Príbeh nám predstaví rodinu mimozemšťanov, ktorí sú nútení skrývať sa na Zemi. Ľudia si na nich zvyknú, ale to neznamená, že nebudú terčom šikany. Zapletú sa do rôznych problémov a spôsobia množstvo smrti. Ako ti už naznačí trailer, seriál bude, rovnako ako Rick a Morty, plný morbídneho humoru, zabíjania, sci-fi elementov a podobne. Rozhodne to vyzerá ako skvelý nástupca Ricka a Mortyho, takže si ho nenechaj ujsť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia