Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2020, 21:53
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Starosta z východu Slovenska vraj zbil pracovníčku úradu. „Vylepil mi takú facku, že som myslela, že mi hlava odletí,“ povedala

NEWS BITKA
Uložiť Uložené

Starosta čelí obvineniu z ťažkého ublíženia na zdraví. Mal napadnúť zamestnankyňu úradu, vulgárne jej nadávať aj ju opľuť.

Starší prípad údajného napadnutia a bitky v obci Cestice na východe Slovenska má pokračovanie. TV Markíza v reportáži informuje o tom, že voči starostovi Róbertovi Grešovi bolo vznesené obvinenie za ťažké ublíženie na zdraví, za čo mu hrozí trest odňatia slobody na 2 až 5 rokov a odobratie funkcie. Trestné oznámenia pôvodne podali obe strany – starosta aj zamestnankyňa obecného úradu, ktorú vraj  Grešo napadol, zbil, opľul a vulgárne jej vynadal.

 

„Začal po mne hádzať šanóny, opľul ma a vynadal mi do všetkého. Potom prišla moja kolegyňa, povedala som jej, nech nejde preč,“ povedala pre TV Markíza pracovníčka úradu Viktória. Na základe jej verzie sa aj napriek tomu nepodarilo konflikt zažehnať, práve naopak. „S rukou som urobila choď preč, daj mi pokoj. On mi vylepil takú facku, že som myslela, že mi hlava odletí,“ povedala v reportáži poškodená.

Domov
Zdieľať
Diskusia