Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2020, 13:33
Čas čítania 1:01
Viktor Kniš

6ix9ine údajne čelí žalobe za jeden z najväčších hitov. Vraj ukradol celé intro

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Americký raper bude musieť pravdepodobne riešiť žalobu od neznámeho kolegu.

Kým Tekashi čaká na prepustenie z federálnej väznice, zdá sa, že mu pribudol ďalší problém. Portál The Blast sa dostal k dokumentom, z ktorých vyplýva, že dúhového rapera žaluje umelec z Miami menom Yung Gordon, ktorý obviňuje 6ixn9ne a jeho producenta za to, že použil časť jeho tvorby bez toho, aby si vypýtal povolenie. 

Konkrétne má ísť o skladbu Stoopid, resp. jej úvod, o ktorom Gordon tvrdí, že patrí práve jemu. Pravdepodobne ide o časť, ktorú mali použiť na promo účely pre spoločnosť Take Money Promotions, keďže práve tú neznámy raper spomína. Je preto otázne, či Tekashi vôbec vedel, že pred jeho nahrávku ešte niekto prilepil krátku reklamu. 

Odporúčané
6ix9ine má plán, ako zostať po prepustení v bezpečí. Okamžite sa chystá aj do štúdia, aby naplnil 10-miliónovú zmluvu 6ix9ine má plán, ako zostať po prepustení v bezpečí. Okamžite sa chystá aj do štúdia, aby naplnil 10-miliónovú zmluvu 4. februára 2020, 14:03

Cieľom žaloby má byť okrem finančnej náhrady v neznámej výške tiež to, aby 6ix9ine ďalej nemohol zo skladby profitovať. Ide o jeden z jeho najväčších hitov, ktorý čoskoro zaznamená 200-miliónov pozretí, a tak sa dá predpokladať, že náležité zisky by mohli Tekashimu naozaj chýbať. Obzvlášť v období, keď bude musieť zaplatiť za nonstop ochranku desiatky až stovky tisíc dolárov ročne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia