Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2020, 17:42
Čas čítania 0:44
Tina Hamarova

Bad Boys for Life nebude posledné stretnutie Mika a Marcusa

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3
Uložiť Uložené

„One last time...“ povedia si vo filme Bad Boys 3 Mike a Marcus. Nebude to však zrejme tak. Tvorcovia už ohlásili „štvorku".

Kinohit Bad Boys for Life, teda Bad Boys 3, mal premiéru v amerických kinách len tento piatok. Jeho tvorcovia však už teraz priznali, že pracujú na pokračovaní. Znamená to, že na príbehy Mika a Marcusa  už nebudeme musieť čakať toľké roky, ako tomu bolo po druhom filme. Bad Boys for Life môžeš v slovenských kinách vidieť už 23. januára

Štvrtá časť by mala vyjsť tiež pod hlavičkou štúdií Sony. Podľa informácii webu The Hollywood reporter spoluautor Chris Bremner už začal písať nový scenár. Očakáva sa, že hviezdy filmu Will Smith a Martin Lawrence budú opäť v hlavných úlohách. 

Smith a Lawrence na premiére Bad Boys for Life
Smith a Lawrence na premiére Bad Boys for Life Zdroj: Getty Images
Odporúčané
Will Smith sa hrá na Batmana. Nahláškovaný trailer pre Bad Boys for Life sľubuje pokračovanie, na ktoré sme čakali skoro 20 rokov Will Smith sa hrá na Batmana. Nahláškovaný trailer pre Bad Boys for Life sľubuje pokračovanie, na ktoré sme čakali skoro 20 rokov 5. novembra 2019, 16:14
Domov
Zdieľať
Diskusia