Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2020, 17:49
Čas čítania 0:32
Tímea Krauszová

Muž si do drogy zamiešal aj pozostatky svojej mamy predtým, ako ju údajne sám požil

NEWS DROGY
Uložiť Uložené

26-ročný Američan predával podomácky vyrobené drogy, načapali ho policajti v civile.

Mladý muž z Winsconsinu bol zadržaný po tom, čo v priebehu niekoľkých mesiacov opakovane predal drogy policajtom v civile. Polícia napokon prehľadala jeho byt a podľa New York Post našla sklenené rúrky, marihuanu, extázu a neznámy prášok.

Do drog zamiešal pozostatky vlastnej mamy

Začiatkom januára 2020 vykonali policajti domovú prehliadku u muža, o ktorom vedeli, že predáva drogy. Našli u neho dôkazy o drogovej činnosti, neznámy prášok a v byte mal aj sejf, v ktorom schovával veľké množstvo zlata a platiny. 

Samozrejme, počas vyšetrovania sa policajti 26-ročného Američana opýtali aj na pôvod prášku.  Muž povedal, že mu v roku 2019 zomrela mama, ktorej pozostatky si po kremácii nechal. Postupne ich zamiešaval do rôznych zmesí, niektoré z nich vraj sám aj vyskúšal a ochutnal. Nie je jasné, či sa pozostatky jeho mamy nachádzali aj v dávkach, ktoré predal svojim zákazníkom.

Odporúčané
Každý aspoň raz skúsil zabiť svojho simíka. The Sims hrali takmer všetci a séria si získala srdcia miliónov hráčov aj nehráčov Každý aspoň raz skúsil zabiť svojho simíka. The Sims hrali takmer všetci a séria si získala srdcia miliónov hráčov aj nehráčov 16. januára 2020, 15:45
Domov
Zdieľať
Diskusia