Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2020, 20:35
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Ľudia Eminemovi nakladajú za nechutný text o teroristickom útoku počas koncertu Ariany Grande v Manchestri, kde zahynulo 22 ľudí

HUDBA ARIANA GRANDE EMINEM
Uložiť Uložené

Raper vydal nový album a s ním prichádza aj aspoň trochu kontroverzie, ktorou sa preslávil už dávno.

Eminem potešil fanúšikov novým albumom s dvoma desiatkami skladieb, nezostal však pri tom nič dlžný svojej povesti a rozdal aj niekoľko vrúcnych odkazov. Pohneval si v prvom rade zástancov Ariany Grande, keďže v tracku Unaccommodating odkazuje na nešťastnú udalosť z Manchestru, kde pri teroristickom útoku prišlo o život 22 ľudí práve počas jej vystúpenia. 

But I'm contemplating yelling 'Bombs away' on the game/Like I'm outside of an Ariana Grande concert waiting

Skladba pojednáva o vplyve veterána z Detroitu na rapový žáner, prirovnávať však čokoľvek k bombovému útoku z roku 2017 nebol najlepší nápad. Vyjadrila sa aj Figen Murray, ktorej syn počas spomínanej tragickej udalosti zahynul. Kritizuje pokus Eminema útočiť na známe osobnosti a konštatuje, že v tom nevidí absolútne žiadny zmysel. 

K žene sa okamžite pridalo množstvo ďalších ľudí, ktorí 47-ročného rapera za text skladby odsúdili. Pravdou však zostáva, že toto nie je prvýkrát, čo sa Eminem k teroristickému útoku vyjadril. 

Domov
Zdieľať
Diskusia