Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. januára 2020, 12:52
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Zuzana Plačková je po 9 dňoch naspäť na Instagrame. V prvom príspevku vyvracia informácie bulváru o tom, že je tehotná

OSOBNOSTI INSTAGRAM ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Jedna z najsledovanejších influenceriek oznámila pred koncom roka, že si chce oddýchnuť od pridávania Stories.

Na začiatku decembra Zuzana Plačková svojim sledovateľom oznámila, že má v pláne dať si novoročnú „dlhšiu pauzu“ od Instagramu. Podľa vlastných slov mali byť posledné Stories venované ohňostrojom, čo sa jej podarilo dodržať a následne sa odmlčala.

Po deviatich dňoch je späť s prvým príbehom. Zverejnila video, na ktorom hovorí, že sa z bulvárneho denníka dozvedela o svojom tehotenstve. Počas toho, ako beží na páse, dodáva: „V zdravom tele, zdravý duch a žiadne dieťa.“

 

Pauza by jej s veľkou pravdepodobnosťou vydržala o niečo dlhšie, keby nemusela vyvracať nepravdivé informácie z internetu. 

Odporúčané
Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) 27. novembra 2019, 11:51

V našom rozhovore prezradila, že jej Instagram mesačne zarobí približne 20-tisíc eur, nedávnym rozhodnutím sa teda dobrovoľne pripravila o časť svojich príjmov. Zatiaľ nie je jasné, či ide o oficiálny návrat alebo len jednorazovú dôležitú informáciu, po ktorej bude pauza pokračovať. 

Plačková patrí medzi najsledovanejšie známe slovenské osobnosti a v princípe sama konštatuje, že sa snaží byť pre divákov na Instagrame motiváciou: „Všetko, čo dávam na Instagram, sa mi reálne deje a nemám potrebu sa na niečo hrať. Ja si myslím, že ľudí by malo skôr motivovať to, že kedysi som jedla pašteku a rožky, a teraz prídem do obchodu, kúpim si kabelku za 2 000 € a nijako ma to nezabolí,“  prezradila pre Refresher.

Zuzana Plačková je po 9 dňoch naspäť na Instagrame. Aký bol jej prvý príspevok?
Zuzana Plačková je po 9 dňoch naspäť na Instagrame. Aký bol jej prvý príspevok? Zdroj: queen.plackova/IG
Domov
Zdieľať
Diskusia