Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2019, 9:45
Čas čítania 0:00
redakcia

Predplatné REFRESHER+ dostaneš zadarmo. Uži si nečakaný darček

REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

V klube našich predplatiteľov budeš môcť byť bezplatne od 21. do 31.12.

Cez sviatky si môžeš užiť kopu vecí, ku ktorým patrí aj čítanie. K celému obsahu Refresheru vrátane prémiových článkov sa totiž dostaneš zadarmo. Ako to funguje? Stačí, ak na stránke refresher.sk/plus zadáš kód VIANOCE a všetky prémiové články budú pre teba od 21.12 až do konca roka (31.12) odomknuté.

Choď na refresher.sk/plus a využi zľavový kód "VIANOCE".

Makáme na hodnotných témach

Prinášame ti obsah, ktorým chceme zabávať, vzdelávať a inšpirovať. Aby sme sa mohli venovať aj rozsiahlejším témam, potrebujeme podporu predplatiteľov. Chceme ťa presvedčiť, že prístup k prémiovému obsahu stojí za to.

S predplatným sa dostaneš k článkom, akým je napríklad rozhovor so slovenským ochrankárom Pavlom, ktorý chránil Lewisa Hamiltona aj anglickú futbalovú reprezentáciu. 

Tento rok si na Vianoce vyhraď čas na čítanie. Dáme ti predplatné zadarmo
Tento rok si na Vianoce vyhraď čas na čítanie. Dáme ti predplatné zadarmo Zdroj: Archív Pavla

K prémiovému obsahu, ktorý naposledy zaujal, patrí napríklad aj článok, v ktorom naša redaktorka vyskúšala predaj Nota Bene.  Dočítaš sa v ňom, koľko zarobí bežný predajca a ako na nich reagujú okoloidúci.  

Tento rok si na Vianoce vyhraď čas na čítanie. Dáme ti predplatné zadarmo
Tento rok si na Vianoce vyhraď čas na čítanie. Dáme ti predplatné zadarmo Zdroj: Refresher / Timea Krauszová

V posledných dňoch sme tiež podrobne zmapovali situáciu v Prešove, kde došlo k explózii v paneláku na Mukačevskej ulici. V článku sa dozvieš všetko podstatné o príčine tragédie a osude ľudí, ktorí bývali na mieste nešťastia.

Tento rok si na Vianoce vyhraď čas na čítanie. Dáme ti predplatné zadarmo
Tento rok si na Vianoce vyhraď čas na čítanie. Dáme ti predplatné zadarmo Zdroj: Mario Hudák / Refresher

V exkluzívnych článkoch sa venujeme napríklad aj hudbe. S členmi legendárnej skupiny Kontrafakt sme sa porozprávali o všetkom, čo sa dialo v posledných rokoch a aj o tom, ako vyzerali prípravy ich štvrtého štúdiového albumu s názvom Real Newz.
 

Na Vianoce si vyhraď čas na prémiové články. Predplatné ti dáme zadarmo
Na Vianoce si vyhraď čas na prémiové články. Predplatné ti dáme zadarmo Zdroj: Matúš Zeťák / Refresher

Priprav sa na ešte viac článkov 

Ešte viac prémiových článkov ťa čaká v najbližších dňoch. Ak ťa počas špeciálneho vianočného prístupu k nim zaujmú, nový rok môžeš odštartovať s vlastným predplatným.

Počet našich podporovateľov neustále rastie a my aj vďaka nim máme motiváciu makať na prémiovom obsahu. Mesačné predplatné môžeš mať za 2,99 €, pri ročnom predplatnom to bude ešte menej, 2,50 €. 

Domov
Zdieľať
Diskusia