Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 22:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Justin Timberlake sa ospravedlnil za kontroverzné fotografie s hereckou kolegyňou. Chce byť najlepším otcom a manželom, tvrdí

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Timberlake napísal svojej žene verejné ospravedlnenie.

Internetom sa nedávno začali šíriť fotografie, na ktorých sa Justin Timberlake drží za ruky so svojou hereckou kolegyňou Alishou Wainwright. Ženatý Timberlake sa prostredníctvom Instagramu rozhodol celú situáciu objasniť.

Prehlásil, že medzi ním a Wainwright k ničomu nedošlo, no priznáva, že v danej situácii jasne pochybil. „V tú noc som vypil príliš veľa alkoholu a ľutujem svoje správanie. Nemal som to robiť. Toto nie je príklad, aký chcem dávať svojmu synovi,“ napísal na sociálnej sieti.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Timberlake (@justintimberlake),

Ďalej sa v texte ospravedlnil svojej manželke a prisľúbil, že sa zameria na to, aby bol tým najlepším manželom a otcom, akým dokáže byť. Vzniknutá situácia by nemala nijak ovplyvniť natáčanie drámy Palmer, na ktorej sa spoločne s Alishou Wainwright podieľajú.

Okrem Wainwright a Timberlakea vo filme hrajú herci, ako Juno Temple, June Squibb, Jake Brennan či Jesse C. Boyd. Snímku režíruje Fisher Stevens (producent oscarového dokumentu Zátoka) a o scenár sa postarala Cheryl Guerriero (Pledge This! s Paris Hilton). Dátum premiéry nebol doposiaľ určený.

Domov
Zdieľať
Diskusia