Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2019, 20:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Opitého Justina Timberlakea niekto nafotil, ako ho obchytkáva známa herečka. Fanúšikovia nechcú uveriť, že podvádza manželku

NEWS
Uložiť Uložené

Herec mal pravdepodobne slabšiu chvíľku a rolu v tomto prípade zohral aj alkohol.

Pred pár dňami obleteli zahraničný internet paparazzi fotografie, na ktorých zjavne podguráženého Justina Timberlakea obchytkáva jeho známa kolegyňa Alisha Wainwright. Podľa The Sun bolo zjavné, že mal populárny herec vypité, čo okrem pohára pri ústach naznačovali aj jeho ťažko koordinované pohyby. 

Fotografie rozšírili ľudia, ktorí Justina v bare v New Orleans spoznali a dôkazom, že je to skutočne on, je fakt, že práve v tomto meste vzniká nový film, kde je obsadený. V tomto prípade malo ísť o súkromný večierok, a tak všetci zúčastnení mali právo predpokladať, že verejnosť nemá možnosť zachytiť čokoľvek. 

Justin Timberlake je od roku 2012 ženatý a jeho manželkou je populárna Jessica Biel. Verejnosť ich dlhodobo vníma ako stabilný pár šoubiznisu, ktorí svoje súkromie nerieši na sociálnych sieťach, vyhýba sa kontroverziám a pozornosti médií akéhokoľvek druhu, a tak je, pochopiteľne, táto správa pre mnohých prekvapením.

Podľa The Sun sa už od zverejnenia fotiek Jessica Biel na verejnosti objavila a tvárila sa, že je všetko v poriadku. Predpokladáme preto, že išlo len o výpadok spôsobený alkoholom, takže môže byť tento prípad aspoň výstrahou pre všetkých ostatných. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ⭐NSYNC FANS (@nsyncfans),

Domov
Zdieľať
Diskusia