Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2019, 10:03
Čas čítania 0:00
Vl Mi

E.T. sa po 37 rokoch vrátil na Zem, aby v podarenom reklamnom spote navštívil Elliotta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jeden z najznámejších mimozemšťanov sa vrátil. A celkom sa vydaril, čo povieš?

Vianoce sa blížia a firmy presne vedia, ako cieliť reklamy. Overené klasiky, trošku nostalgie a  voilà, máme tu virálny reklamný spot s E.T. mimozemšťanom. Len za dva dni má video takmer 9 000 000 zhliadnutí, môžeme teda s pokojným svedomím vyhlásiť, že sa kampaň zatiaľ celkom darí.

Odporúčané
Pred 40 rokmi vznikli vynikajúce komédie, rodinné a fantasy filmy, na ktoré budeme spomínať aj o desaťročia neskôr Pred 40 rokmi vznikli vynikajúce komédie, rodinné a fantasy filmy, na ktoré budeme spomínať aj o desaťročia neskôr 17. marca 2018, 8:53

E.T. prišiel opäť na Zem za Elliottom. Keďže od premiéry filmu ubehlo už 37 rokov, tak je, pochopiteľne, z chlapca dospelý muž. Dokonca má aj rodinu a práve jeho deti „našli“ mimozemšťana na záhrade. 

No a rodinka mu ukáže všetko, čo sa za ten čas zmenilo. Prišiel internet či VR, v domácnosti sa našiel aj tablet. Ani mimozemšťan nestratil svoje schopnosti, po príchode do domu uzdravil zvädnutú kvetinku.

Aj E.T. sa pochválil, že si založil rodinu a Eliottovi ukázal zelený hologram. V spote nechýbali ani najznámejšie scény, ako je svietiaci prst či jazda na „lietajúcom bicykli“. Ak si odmyslíme propagáciu služby (ktorá je cieľom celého videa), bol by to naozaj podarený trailer na film. Dvojka filmu E.T. – Mimozemšťan sa však ale nechystá, bude ti teda musieť stačiť toto krátke 4-minútové video.

Domov
Zdieľať
Diskusia