Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2019, 13:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Šéf UFC oficiálne potvrdil, kto bude súperom Conora McGregora pri jeho januárovom návrate do UFC

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Je to potvrdené, 18. januára sa Conor McGregor stretne s Donaldom „Cowboyom“ Cerronem.

Aj napriek rečiam Conora McGregora o tom, že končí s bojovými športmi, sme sa nedávno dočkali informácie, že sa vracia do prestížnej organizácie UFC, pod ktorou absolvuje ďalší dôležitý zápas. Už dlhšie vieme, že sa bude konať 18. januára, oficiálne však nikto nepotvrdil, kto bude súperom celebritného zápasníka, aj keď dočkali sme sa mnohých dohadov o tom, že by ním mal byť Donald „Cowboy“ Cerrone.

Odporúčané
Conor McGregor sa onedlho vracia do UFC. Na Twitteri zdieľal fotky s premenou svojho tela Conor McGregor sa onedlho vracia do UFC. Na Twitteri zdieľal fotky s premenou svojho tela 23. novembra 2019, 12:49

Dnes je už vďaka šéfovi organizácie UFC táto informácia oficiálna. Americký bojovník prestúpil z welterovej váhy do ľahkej, a tak je považovaný za favorita súboja. Rolu môže zohrať aj skutočnosť, že mal Ír dlhšiu pauzu, počas ktorej stihol jeho súper absolvovať niekoľko profesionálnych zápasov. Cerrone má aktuálne skóre 36 víťazstiev a 13 prehier. 

Zatiaľ posledný Conorov zápas proti Nurmagomedovi bol veľmi zásadným pre všetkých, najviac však pre samotného írskeho zápasníka, ktorý nezískal titul šampióna ľahkej váhy. Aj v súvislosti s jeho medializovanými škandálmi a zdravotnými problémami sa pokračovanie kariéry dlho odkladalo a je otázne, či ešte McGregor vôbec dokáže nabehnúť na režim pravidelných zápasov ako jeho kolegovia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia