Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2019, 21:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Muž tvrdí, že mu sáčok s kokaínom privial do auta vietor. Do dverí skrýval plechovku od piva

NEWS KOKAÍN
Uložiť Uložené

Kokaín vo forme cracku sa vraj do auta muža dostal kvôli silnému vetru.

37-ročného muža polícia na Floride zastavila za účelom bežnej prehliadky po tom, čo nezastavil na križovatke označenej stopkou. Keď prišli strážnici k autu bližšie, všimli si, že muž robí chaotické pohyby, čo ich motivovalo k tomu, aby podrobnejšie preskúmali jeho podozrivé chovanie. Podľa portálu The Smoking Gun, ktorému sa podarilo získať aj úradné dokumenty od polície, polícia prichytila muža, ako sa snaží niečo vyhodiť cez okno spolujazdca. 

Zároveň chcel ukryť plechovku od piva v dverách. Najväčší šok však pre policajtov prišiel v momente, keď našli  najprv našli sklenenú fajku na crack a následne aj priesvitný plastový obal, v ktorom bola podozrivá biela kryštalická látka.

Odporúčané
Zákerná droga herba Slovákom spôsobuje paralýzy, halucinácie aj smrť. Za 3 € nám ju chceli predať v paneláku postriekanom krvou Zákerná droga herba Slovákom spôsobuje paralýzy, halucinácie aj smrť. Za 3 € nám ju chceli predať v paneláku postriekanom krvou 17. apríla 2019, 16:34

Vodič auta si podľa dokumentov zverejnených políciou vymyslel výhovorku, že obal s drogou nie je jeho, do auta mu ho musel priviať vietor. V skutočnosti v priehradke spolujazdca našli aj ďalšie prázdne obaly. Expertíza neskôr potvrdila, že ide o crack, čo je najnebezpečnejšia forma kokaínu, keďže užívateľ je závislý hneď po prvom požití a droga sa vstrebáva ešte rýchlejšie. 

V súčasnosti bolo mužovi vznesené obvinenie za dopravné priestupky aj manipulovanie s drogami. Síce bol Zak prepustený na slobodu, 3. decembra ho čaká vypočúvanie a bude čeliť niekoľkým rokom za mrežami. 

Muž tvrdí, že mu sáčok s kokaínom privial do auta vietor. Do dverí skrýval plechovku od piva
Domov
Zdieľať
Diskusia