Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2017 o 12:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ako sa za noc zbaviť 90 kíl? Frajer ju nazval nechutnou, tak si trefnou premenou na druhý deň podmanila internet

Uložiť Uložené

Státisíce ľudí ocenili to, ako sa Miranda zachovala.

Zabudni na zaručené triky o tom, ako sa rýchlo zbaviť nadbytočných kíl. Mladá študentka všetkým na Twitteri ukázala, že existujú aj spôsoby okamžitej straty hmotnosti po tom, čo si so svojím priateľom vyšla na večeru s jeho rodičmi a po jej skončení na ňu nakričal a povedal jej, že sa celý večer správala nevhodne a nechutne. Miranda si vypočula jeho výlev a potom bez slova odišla, pričom sa jej v hlave už rodil perfektný plán na to, ako sa od frajera odpútať. On jej dokonca drzo o hodinu zavolal a nakričal na ňu, aby sa mu ospravedlnila.

Na svoj Twitter si potom zavesila dve fotografie, na jednej ešte pózuje a na druhej je už priateľ odstrihnutý, pričom Miranda do popisu príspevku napísala, že práve vymyslela najefektívnejší spôsob chudnutia, pretože zo dňa na deň stratila až 90 kilogramov. Nečakala, že jej príspevok na internete vybuchne, pretože v tejto chvíli ho už olajkovalo viac ako 450-tisíc užívateľov a z nej sa v priebehu zopár hodín stala menšia hviezda, ktorej ženy aj muži gratulujú za to, že si uvedomila svoju hodnotu a neznížila sa k tomu, aby ho ešte prosila o odpustenie.

Ako sa za noc zbaviť 90 kíl? Frajer ju nazval nechutnou, tak si trefnou premenou na druhý deň podmanila internet
Zdroj: LongRoom
Domov
Zdieľať
Diskusia