Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2019, 21:35
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Uznávaný ruský profesor zavraždil svoju študentku, s ktorou spával. Jej odrezané ruky mu našli v batohu

NEWS
Uložiť Uložené

K brutálnej vražde sa napokon priznal.

Významný ruský profesor histórie a odborník na Napoleona Oleg Sokolov brutálne zavraždil svoju bývalú študentku, s ktorou mal na pravidelnej báze pohlavný styk. Jej telo nakoniec rozštvrtil. 63-ročný vysokoškolský učiteľ pôsobiaci v Petrohrade sa k svojmu nechutnému činu priznal.

Ako informuje stanica BBC, pre podozrenie z vraždy ho zatkli už skôr, keď opitý spadol do rieky Mojka počas toho, ako sa snažil zbaviť tela. Keď ho vytiahli z ľadovej vody, v batohu našli ženské ruky.

 

Policajti po prehľadaní jeho domu objavili aj dekapitované telo bez končatín iba 24-ročnej Anastasie Jeshchenko, profesorovej milenky. Išlo pritom o popredného pedagóga, ktorý dokonca v roku 2003 dostal francúzske vyznamenanie Rad Čestnej légie.

Sokolov sa ku všetkému priznal, svoj čin oľutoval a aktuálne spolupracuje. S milenkou sa mal vraj pohádať, a preto ju zabil. Aby toho nebolo málo, odrezal jej nohy, ruky aj hlavu. Po tomto incidente mal vraj profesor v pláne spáchať samovraždu v Petropavlovskej pevnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia