Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2019, 7:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zubár udieral 7-ročného chlapca o kreslo. Nechcel totiž otvoriť ústa

NEWS KAZACHSTAN
Uložiť Uložené

Mladý pacient sa ocitol v rukách agresívneho zubného lekára.

26-ročný zubár Tolegen Mukambetov svojmu 7-ročnému pacientovi predviedol také „divadlo“, na ktoré celý život nezabudne. Mladý chlapec odmietal otvoriť ústa, a tak ho Mukambetov rukami nadvihol nad hlavu a s pacientom udieral do kresla, informuje Daily Mail s odkazom na kazašské médiá.

Neblahou skutočnosť je aj prítomnosť dvojice sestričiek, ktoré konanie zubného lekára podľa videozáznamu úplne ignorovali. Následne sa mal Mukambetov pacientovi vyhrážať so zubárskym nástrojom, ktorý držal v blízkosti chlapca. Keď ale nepomohlo ani to, chlapca jednoducho zdvihol a v rukách odniesol z miestnosti.

Nepríjemná udalosť sa odohrala v Kazachstane, konkrétne v meste Aktau. Keď sa mladý pacient dostal z ordinácie rozzúreného zubára, svoju matku informoval o tom, čo sa dialo.

Vďaka záznamu sa prípadom už aktuálne zaoberá polícia. Mukambetov svoje správanie síce oľutoval, ale tým jeho problémy nekončia. V prípade odsúdenia mu hrozí strata zamestnania, nutnosť finančného odškodnenia obete alebo dokonca 10 dní vo väzení.

Matka Kyzgaldak Saparova sa svojho syna pred nástupom k zubárovi najprv snažila dve hodiny presvedčiť, aby otvoril ústa. Lekár si ho následne zobral do ordinácie, pričom krátko na to nasledovali udalosti, ktoré môžeš pozorovať vo vyššie priloženom videu.

Chytil ho ako psa. Išla som na políciu. Nedovolím, aby mu to prešlo. Syn je stále šokovaný. Zub mu neošetrili a teraz sa bojí ešte viac,“ cituje rozhnevanú matku obete Daily Mail. Mama pacienta sa teraz právom obáva, že potrvá dlhú dobu, kým jej syn začne zubárom opäť dôverovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia