Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2019, 9:39
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Vykradli zlatníctvo v nákupnom centre v Lamači: Lúpežníci si zobrali šperky v celkovej hodnote pol milióna eur

NEWS BRATISLAVA KRÁDEŽ LÚPEŽ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Tomu sa hovorí úlovok.

Polícia v Bratislavskom kraji rieši polmiliónovú lúpež, píše o nej na svojej facebookovej stránke. V sobotu nadránom sa do nákupného centra v Lamači dostal zatiaľ neznámy počet páchateľov, ktorí vtrhli do zlatníctva a ukradli drahé šperky. Páchatelia sú na úteku. 

Predbežná hodnota ukradnutých šperkov je 500-tisíc

Podľa dostupných informácií sa lúpež mala odohrať okolo 3:00 ráno, pričom polícia stále intenzívne pátra po zlodejoch. Síce na svojom Facebooku neupresnili, o ktoré nákupné centrum ide, ľudia v komentároch hovoria o Bory Mall. Rovnako informuje aj TV Markíza.

Polícia pridala aj video z priemyselných kamier:

 

Odporúčané
Najväčšia banková lúpež Slovenska, peniaze sa nikdy nenašli. Ako si na ňu spomínajú tí, ktorí sa jej venovali? Najväčšia banková lúpež Slovenska, peniaze sa nikdy nenašli. Ako si na ňu spomínajú tí, ktorí sa jej venovali? 22. septembra 2019, 11:03

Nie je známe, ako sa im do centra podarilo vtrhnúť, o takom čase neboli otvorené ani obchody či kaviarne. Správu priebežne aktualizujeme.

Domov
Zdieľať
Diskusia