Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2019, 10:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo si na ňu dobrý len vtedy, keď je na teba zlá? Ariana Grande a Nicki Minaj sú Charlieho anjeli

HUDBA ARIANA GRANDE NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Ariana Grande sa objavuje na ďalšej sprievodnej skladbe k filmu Charlieho anjeli.

Film Charlieho anjeli príde do našich kín už 15. novembra, zatiaľ však tvorcovia pracujú aj na tom, aby sa povedomie o pokračovaní kultovej série rozšírilo čo najviac. Po vzore Game of Thrones, Black Panthera či Levieho kráľa sme sa aj v tomto prípade dočkali exkluzívnej spolupráce s najpopulárnejšími speváčkami na svete. 

Pred niekoľkými týždňami Ariana Grande zvádzala po boku Miley Cyrus a Lany Del Rey, dnes tieto dve kolegyne vymenila za Normani a Nicki Minaj. Na novinke Bad To You sa pýtajú, prečo sú k nim muží dobrí len vtedy, keď sa správajú zle, čím, samozrejme, poukazujú aj na myšlienku filmu, kde Charlieho anjeli nie sú v skutočnosti až tak sväté. Interpretky si na novinke zachovali prirodzenú ženskosť, zároveň vyprodukovali lovesong, ktorý nie je pre všetkých. 

Dnes už vďaka trailerom vieme aj to, že sa je na čo tešiť. Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska plnohodnotne nahradia trojicu Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu.  Očakávať môžeme prirodzenú ženskosť mladých herečiek v kombinácii s ich tvrdým vystupovaním proti zločinu. Sú bláznivé, nebojácne a krásne. 

Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj v Maďarsku: Extrémne sme sa báli, Slováci zvládli situáciu veľmi dobre (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj v Maďarsku: Extrémne sme sa báli, Slováci zvládli situáciu veľmi dobre (Rozhovor) 16. marca 2019, 13:17
Domov
Zdieľať
Diskusia