Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2015, 22:55
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Warcraft je podľa slov režiséra Duncana Jonesa takmer hotový, dočkáme sa filmu skôr?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Je celkom možné, že Warcraft uvidíme skôr ako o 11 mesiacov, no veľké šance tomu radšej nedávajme.

10. jún 2016 bude dňom, kedy sa hráči celého sveta spoja a budú túžobne očakávať premiéru Warcraftu, ktorý ich snáď nesklame, inak má Duncan Jones po kariére. Na snímku sa čakalo až príliš dlho, no a rozhodne sa nedá povedať, že je už za dverami. Nikto ale nečakal, že by z úst Duncana Jonesa, režiséra tejto fantasy, mohlo vyjsť niečo také, ako že je jeho projekt takmer hotový. Čaká ho údajne ešte 10 VFX scén, čo ale môže znamenať aj polhodinu filmu, prípadne len 10 minút. Ťažko povedať, ako na tom snímka v skutočnosti je. Ak by sa však dokončila v predstihu, je naivné myslieť si, že sa jej dočkáme skôr. Do konca roka to už pravdepodobne tímy Blizzardu a Legendary Pictures nestihnú, no a blockbusterové obdobie spravidla nezačína skôr ako v marci. Tam už ale je Batman v Superman, pričom v máji nás zase čakajú X-Men a Civil War. Apríl je viac-menej považovaný za hluchý mesiac a štúdiá sa doň veľmi nehrnú, a tak budeme musieť čakať do júna. Podobne na tom je ale aj Batman v Superman, ktorý by pokojne mohol do kín ísť v decembri, avšak Star Wars.

Pár ľudí už videlo hrubý zostrih Warcraftu, a nadšení práve neboli. Údajne to okomentovali slovami, že je to dobré, čo však nebude nikomu stačiť. Musí to byť skutočne explozívne, inak budú naše očakávanie nenaplnené, a to ani hry od Blizzardu nehrávam. Uvidíme, čo prinesú najbližšie mesiace (okrem traileru v novembri). Snáď sa hmla okolo tohto projektu vyparí.

Rozhovor s Duncanom Jonesom, kde sa vyjadruje o rôznych veciach, okrem iného aj vysvetľuje, prečo jeho film podľa hernej predohy nebude zlým, ako to býva v 90% prípadov

Domov
Zdieľať
Diskusia