Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2016, 12:20
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Jonah Hill a Emma Stone sa stanú hviezdami seriálu Maniac od tvorcu True Detective

FILMY A SERIÁLY JONAH HILL MANIAC
Uložiť Uložené

Cary Fukunaga by si po skvelom True Detective mal do rúk zobrať ďalší seriál.

Jonah Hill a Emma Stone už majú za sebou pár veľkých projektov a prvýkrát si spoločne strihli roly v komédii Superbad (2007) odohrávajúcej sa na vysokej škole. Od premiéry filmu ubehlo už deväť rokov a vyzerá to, že si táto dvojica hercov znova našla spoločný projekt. Ide o desaťdielnu sériu Maniac čerpajúcu námet z rovnakomenného nórskeho seriálu a o réžiu by sa mal postarať Cary Fukunaga (True Detective), ktorý by nakrútil všetkých desať epizód. Pre hercov budú ich postavy iste výzvou, keďže Hill si zahrá muža v psychiatrickom ústave s častou poruchou unikania do fantasy sveta, kde je hrdinom a všetko je skvelé a Stone by mala stáť ako pacientka pri jeho boku. 

Jonah Hill a Emma Stone sa stanú hviezdami seriálu Maniac od tvorcu True Detective

Paramount TV a Anonymous Content seriál úspešne predali Netflixu. Ten momentálne finalizuje dohodu s Fukunagom, avšak zatiaľ sa nevie, kedy sa seriál dostane na svetlo sveta. Taktiež sa začal zháňať scénárista a projekt sa pomaly rozbieha. Obaja herci sú momentálne zaneprázdnení - Stone má úlohu v životopisnej snímke Battle of the Sexes (2017) a od Hilla snáď čoskoro uvidíme crossover Men in Black/Jump Street. Cary Fukunaga medzičasom pripravuje seriálovú drámu The Alienist. Vyzerá to, že Maniaca uvidíme minimálne v druhej polovici roku 2017, ale môžeme byť radi, že sa oň postará Netlix. Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia