Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2016, 20:12
Čas čítania 0:00
Peter L.

Filmy s Jasonom Bourneom sa budú natáčať, pokým to pre Matta Damona bude fyzicky možné

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V roku 2016 dostáva známa séria resuscitáciu, najnovší film však určite nebude posledný.

Prvé ohlasy novinárov, ktorí mali možnosť vidieť najnovšie pokračovanie série s agentom Jasonom Bournom sú veľmi pozitívne, aj keď nič ešte nie je oficiálne kvôli embargu na recenzie. To ale nebránilo predsedníčke Universal Studios, Donne Langley, aby sa nechala počuť o budúcnosti série:

„Matt (Damon) a Paul (Greengrass, režisér) sa vyjadrili veľmi jasne, Bourne Ultimatum mal byť ich posledný spoločný film série. My sme sa ale neboli ochotní poddať tejto myšlienke. Máme jasný cieľ: Matt Damon a Paul Greengrass budú robiť na Bournovkách, pokiaľ to bude v ich silách.

Filmy s Jasonom Bourneom sa budú natáčať, pokým to pre Matta Damona bude fyzicky možné
Zdroj: Universal Studios

A čo na to Matt Damon? „V istom okamihu som Paulovi povedal, ‘Ľudia naozaj chcú vidieť tento film a to nie je niečo, k čomu by sme sa mali obrátiť chrbtom.‘ Natočil som filmy, ktoré si nenašli obecenstvo, a preto som si túto príležitosť nechcel nechať ujsť. Je to naozaj zvláštne, keď divákom nemôžete dať vždy to isté... Musíte im ukázať niečo, čo rozpoznajú a začnú mať pocit, že dostávajú to, za čo si zaplatili.“

Zdá sa, že rok 2016 nie je posledný, v ktorom legendárneho agenta uvidíme na plátnach kín. Damonove slová ale odrážajú súčasný stav Hollywoodu, v ktorom sa hviezdy síce snažia o niečo originálne, no obecenstvo je závislé na známych značkách. Originálnej produkcie je stále mnoho, avšak napr. The Nice Guys sú "case in point" pre Mattove vyjadrenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia