Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2016, 14:52
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kto zabil Jasona Todda? Suicide Squad to možno prezradilo

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bol to iba extrémne krátky okamih, no pozornému divákovi táto informácia určite neušla. Pre tých ostatných prinášame odpoveď v článku.

Po marcovej premiére Batman v Superman: Dawn of Justice sa do svetových kín konečne dostala aj očakávaná tímovka s názvom Suicide Squad (našu recenziu nájdete tu) a DCEU (DC Extended Universe) sa nám tak začína veľmi pekne prepájať, čo určite teší obrovské kvantum fanúšikov po celom svete. A podobne ako v prípade BvS, aj akčná jazda v podaní bláznivej partičky zločincov ponúkla hneď niekoľko zaujímavých easter eggov, ktoré neodkazujú iba na rôzne komiksové predlohy, ale tiež upierajú pohľad do budúcnosti a napomáhajú celkovej kontinuite rozšíreného sveta na striebornom plátne. Spomedzi všetkých tých odkazov sa však našiel jeden skutočne výrazný, zároveň ale extrémne krátky a mnohými prehliadnutý. Ak ste teda Suicide Squad ešte nemali možnosť vidieť, odporúčame vám nasledovný odsek čítať iba na vlastnú zodpovednosť.

Tí z vás, ktorý na snímku do kín už zašli, si celkom iste spomínajú na úvodné predstavovačky jednotlivých hrdinov prostredníctvom akýchsi štýlových promo portrétov. Tie navyše obsahovali aj kriminálnu históriu postáv, takže pozorný divák sa mohol vďaka svojmu bystrému oku a vycibrenému postrehu podozvedať naozaj všeličo. Ako napríklad informáciu o skutočnom vrahovi Robina. Vyšlo totiž najavo, že nie Joker, ako sme sa pôvodne domnievali, ale práve Harley Quinn stojí za smrťou Jasona Todda, ktorého počmáraný oblek sa nachádza v útrobách Batmanovho sídla. Bude preto nesmierne zaujímavé sledovať, ako sa táto skutočnosť odzrkadlí v nadchádzajúcej sólovke gothamského rytiera. Pokiaľ sa teda Ben Affleck a Geoff Johns rozhodnú spomínaný tragický okamih preskúmať aspoň z časti, tak sa máme na čo tešiť. To je ale v týchto chvíľach hudba budúcnosti a na nejaké bližšie informácie si klasicky ešte musíme počkať. A čo vy? Chceli by ste v Batmanovej sólovke vraždu Robina a účasť Harley spolu s Jokerom?

Domov
Zdieľať
Diskusia