Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2017, 22:11
Čas čítania 0:00
Adam Smeták

Jake Gylenhaal bude válčit proti Islámskému státu ve snímku o amerických dobrovolnících bojujících po boku kurdských milic

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Gylenhaal tentokrát pozvedne zbraň proti fanatikům z Blízkého východu.

Filmová zpracování historických událostí jsou divácky velmi oblíbená a není tedy divu, že každoročně vzniká hned několik filmů například o druhé světové válce. V poslední době ale filmaři vsadili na trochu jinou kartu a na stříbrné plátno přivádějí události, které proběhly teprve nedávno. Mluvím například o chystané dvojici filmů o tragédie během maratonu v Bostonu a jinak tomu nebude ani u chystaného filmu, který bude adaptací článku z časopisu Rolling Stone s názvem The Anarchists vs ISIS. Ten natočí Daniel Espinosa a produkovat ho bude v rámci své produkční společnosti BOZI a ve spolupráci s Ninestories’ Jakea Gyllenhaala a Riva Markera.

Velmi pravděpodobné je, že i Jake Gylenhaal ve filmu i zahraje, zda si střihne hlavní roli, zatím není určeno. Už brzy se tak dočkáme dalšího snímku (po sci-fi Life), na němž bude spolupracovat Gyllenhaal a Espinosa. Článek, podle něhož bude snímek natočen, sepsal Seth Harp a vypráví skutečný příběh amerických dobrovolníků a vyděděnců, kteří bojují po boku kurdské milice známé jako YPG, aby porazili Islámský stát, který se zakořenil v Sýrii a založili anarchistickou skupinu v troskách války. Zatím není oznámen ani začátek natáčení, rozhodně jsme však zvědavi, jak si filmaři s tak citlivým tématem poradí. Těšíte se na Gylenhaala v boji proti fanatikům z Blízkého východu?

Jake Gylenhaal bude válčit proti Islámskému státu ve snímku o amerických dobrovolnících bojujících po boku kurdských milic
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia