Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2017, 22:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Aké filmy obohatia DCEU najbližšie? Pripravuje sa natáčanie Justice League Dark a taktiež Batgirl

FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že plán premiér sa trošku obmení.

DCEU fakt nemá našliapnuté dobre. Aj Wonder Woman zachránilo až USA, kde je téma silnej ženskej hrdinky vítaná viac než kdekoľvek na svete. Patty Jenkins však nepochybne natočila lepší film než Zack Snyder s Batmanom a Supermanom, no a Suicide Squad je už kapitola sama o sebe. Keby sa však Wonder Woman finančne nedarilo a v USA by zlizla o niečo prísnejšiu kritiku (stále si stojíme za svojím, že by sa tak stalo oprávnene), s DCEU by to vyzeralo zle nedobre. Ani Justice League nie je istotou, čo sa tržieb a kvality týka. Nepomohol tomu ani odchod Zacka Snydera z pozície režiséra kvôli tragickej smrti jeho dcéry. Warner jednoducho musí dúfať, že tímovka klapne, zarobí a na podobnej vlne sa povezie aj Wanov Aquaman. Čo nás však čaká ďalej?

Aké filmy obohatia DCEU najbližšie? Pripravuje sa natáčanie Justice League Dark a taktiež Batgirl
Zdroj: DC

V roku 2018 mal doraziť aj Flash, ale po strate dvoch režisérov v krátkom časovom slede je jeho budúcnosť neistá. Dlho sme nič nepočuli o Cyborgovi (úprimne, ten zaujíma aj fanúšikov DC zo všetkých pripravovaných snímok asi najmenej, niečo ako Captain Marvel u konkurencie) a nebyť Dwayna Johnsona, zabudneme aj na to, že sa pripravuje nejaký Shazam. Niektoré z týchto filmov boli ohlásené až príliš skoro a bohužiaľ pre nás a štúdio im nevyšli ani skôr uvedené projekty, a tak je ich budúcnosť neistá. Zdá sa, že kým sa dajú veci do poriadku, plánuje Warner niečo iné. Server THR vyhlásil, že po Aquamanovi sa nebude natáčať ani Flash, ani Green Lantern ani nič podobné. Má sa začať pracovať na Batgirl od Jossa Whedona a Justice League Dark (po odchode Douga Limana nemá režiséra). 

To by znamenalo, že najbližšie filmy po Justice League a Aquamanovi budú práve tieto dva, čo nás teší. Neradi by sme videli, aby sklamal aj Flash so sympatickým Ezrom Millerom či reštart Green Lanterna, ktorý sa jednoducho musí urobiť dobre. Radi im preto doprajeme potrebný čas na kvalitné spracovanie. Sami vidíte, že veci v DCEU nie sú práve ideálne. Prečo to tak je si ale povieme inokedy. Pravdepodobne si ale počkáme na Justice League, dáme Warneru ešte jednu šancu a ak budeme zase raz sklamaní, rozpíšeme sa o tom, prečo je to v DC také, aké je. Dovtedy budeme dúfať, že kvalita sa zvýši a Justice League nám všetkým vytrie zrak. 

Anketa:
Na ktoré filmy z DCEU sa tešíte najviac?
Batgirl
Aquaman
Justice League
Flash
Green Lantern Corps.
Justice League Dark
Shazam
Batman
Batgirl
7 %
Aquaman
13 %
Justice League
24 %
Flash
11 %
Green Lantern Corps.
4 %
Justice League Dark
13 %
Shazam
5 %
Batman
24 %
Domov
Zdieľať
Diskusia