Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2017, 21:22
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Režisér snímok TRON: Legacy a Oblivion sa rozpovedal o svojich budúcich počinoch. Čo môžeme čakať od Top Gun 2 a je ešte v pláne Tron 3?

FILMY A SERIÁLY TOP GUN 2
Uložiť Uložené

Dva filmy pod dohľadom Josepha Kosinskeho majú obrovský potenciál, no podarí sa im presadiť?

Joseph Kosinski natočil zatiaľ len dva science fiction celovečeráky, pričom jeho tretí projekt o odvážnych hasičoch odpremiéruje už tento mesiac. Tron: Legacy (2010) a Oblivion (2013) sa môžu pochváliť skutočne premakaným vizuálom a nadpriemernymi hodnoteniami u kritikov. Režisér plánuje do budúcna priviesť na plátno Top Gun 2 s Tomom Cruiseom a možno sa niekedy odklepne pokračovanie aj pre vyššie spomenutého Trona s podnázvom Ascension. Ako tieto dva počiny zatiaľ vyzerajú?

Režisér snímok TRON: Legacy a Oblivion sa rozpovedal o svojich budúcich počinoch. Čo môžeme čakať od Top Gun 2 a je ešte v pláne Tron 3?
Zdroj: Paramount

Joseph sa momentálne ponára do sveta vojenského letectva a v jednom z rozhovorov prezradil, že existuje akási paralela medzi záchranármi a vojakmi. Ale aby sme sa venovali čisto len spomenutým snímkam, podotkneme, že sa Top Gun 2 natočí v modernom štýle, hoci bola jednotka uvedená ešte v roku 1986. Technológie sa posunuli a Kosinski túži ísť s dobou, pričom sa veľmi nechce vracať do tridsať rokov starého sveta, a to pomocou kulís a dizajnu. Tron je na tom o čosi horšie, čo sme si už vysvetlili v článku tu. Režisér sa niekoľkokrát stretol s Jaredom Letom, ktorého chcel do snímky obsadiť. Scenár je takmer dokončený, avšak snímka ostáva ležať bokom, a tak skoro sa jej nedočkáme. Ak vôbec. Ktorému z týchto dvoch filmov by ste dali prednosť?

Domov
Zdieľať
Diskusia