Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 22:46
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Netflix sa rozhodne nebojí riskovať. V roku 2018 plánuje vypustiť do sveta 80 celovečerných filmov!

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix diváci poznajú predovšetkým prostredníctvom populárnych seriálov, ale čoraz viac môžeme vidieť túto spoločnosť podpísanú aj pod množstvom celovečerných projektov.

V súčasnom roku nás streamovací gigant potešil snímkami, ako napríklad Okja, Geralds's Game, First They Killed My Father či The Meyerowitz Stories. Jedným z filmov, ktorých sa v roku ešte 2017 dočkáme, je akčné science fiction Bright (pozrite si trailer nižšie) v hlavnej úlohe s Willom Smithom a Joelom Edgertonom. Na budúci rok to ale Netflix podľa programového riaditeľa Teda Sarandosa plánuje pekne roztočiť. Konkrétne hovoríme o zhruba 80 filmoch, na ktoré štúdio minie neuveriteľných 7 až 8 miliárd dolárov (v roku 2017 ide zatiaľ o približne 6 miliárd). Nezostáva nám teda nič iné, než Netflixu za jeho tvrdú prácu poďakovať a tešiť sa na nadchádzajúcu, mimoriadne očakávanú tvorbu. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia