Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017 o 17:47
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Skvelý dokument nám ukáže, ako sa zo šialeného Jima Carreyho stal ešte šialenejší Andy Kaufman

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Takmer 100 hodín záberov spoza opony kultového filmu Man on the Moon bolo konečne využitých pri tvorbe nového dokumentu.

O pripravovanom dokumente s dlhočíznym názvom Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton sme vás už informovali, teraz však prichádza na radu skvelo vyzerajúci trailer. Okolo 100 hodín materiálu natočeného v zákulisí pri produkcii biografickej pecky Miloša Formana Man on the Moon o komikovi Andym Kaufmanovi rozhodne padlo na úrodnú pôdu.

Vo filme totiž Kaufmana (a jeho alter ego) stvárnil Jim Carrey, ktorý sa do role vžil natoľko, že ho na pľaci nikto nevolal inak ako Andy či Tony. Iné to nebolo ani počas prestávok, vďaka čomu v štúdiu vzniklo neuveriteľné množstvo bizarných momentov. Projekt zastrešil VICE Documentary Films s režisérom Chrisom Smithom (The Yes Men). Dokument sa na Netflix dostane 17. novembra. Nižšie si už vychutnajte samotnú ukážku.

Domov
Zdieľať
Diskusia