Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017, 16:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jessica Chastain si v chválenej westernovej dráme Woman Walks Ahead zahrá umelkyňu, ktorá chce namaľovať portrét indiánskeho náčelníka

FILMY A SERIÁLY JESSICA CHASTAIN
Uložiť Uložené

Zaujímavo vyzerajúcu snímku nám doručí štúdio A24.

Jessicu Chastain máme radi, preto nás teší, že sa objavila v ďalšom kladne prijatom filme. Westernová dráma Woman Walks Ahead si odbila premiéru na tohtoročnom festivale v Toronte a získala mimoriadne pozitívne kritické a divácke reakcie. Snímku režírovala Susanna White (Our Kind of Traitor) a okrem Chastain si v nej zahrali aj Sam Rockwell, Michael Greyeyes, Ciaran Hinds a Bill Camp. Scenár napísal Stephen Knight (Eastern Promises).

Jessica Chastain si v chválenej westernovej dráme Woman Walks Ahead zahrá umelkyňu, ktorá chce namaľovať portrét indiánskeho náčelníka
Zdroj: CAA/DIRECTV/A24

Príbeh je inšpirovaný skutočnými udalosťami a rozpovie nám osud Catherine Weldon (Chastain), ovdovenej umelkyne z New Yorku, ktorá sa vyberie do Severnej Dakoty, aby namaľovala portrét známeho indiánskeho náčelníka menom Sediaci býk (Greyeyes). Aj napriek počiatočnej nedôvere si obaja dokážu k sebe nájsť cestu a napokon sa stanú oddanými priateľmi. Catherine sa tak ocitá uprostred súboja pôvodných obyvateľov Ameriky o ich domov. Woman Walks Ahead bude distribuovať DIRECTV a štúdio A24, ktoré stojí za mnohými nezávislými peckami (Čarodejnica, A Ghost Story, Swiss Army Man). Premiéra by sa mala uskutočniť v priebehu roku 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia