Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2017, 14:44
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Oscarový Eddie Redmayne a Felicity Jones sa opäť stretnú v dráme podľa skutočných udalostí. O prežitie budú spolu bojovať v balóne

FILMY A SERIÁLY EDDIE REDMAYNE
Uložiť Uložené

Skutočný príbeh nám predstaví vedca Jamesa Glaishera a pilotku balónu Ameliu Wren, ktorý sa vydajú na zatiaľ nepreskúmanú cestu k oblohe.

Eddie Redmayne a Felicity Jones sa prvýkrát stretli na oscarovke Teória všetkého o živote astrofyzika Stephena Hawkinga. Zdá sa ale, že sa spoločne objavia v akčnom dobrodružnom filme The Aeronauts. Ten je založený na skutočných udalostiach a doraziť by mal pod hlavičkou Amazon Studios.

Oscarový Eddie Redmayne a Felicity Jones sa opäť stretnú v dráme podľa skutočných udalostí. O prežitie budú spolu bojovať v balóne
Zdroj: Focus Features

Príbeh sa odohráva v roku 1862. Redmayne sa predstaví ako vedec James Glaisher a Jones ako pilotka balónu Amelia Wren. Spoločne podniknú netradičnú cestu, aby objavili tajomstvo nebies. S balónom vyletia vyššie než ktokoľvek iný pred nimi, ale keď dosiahnu najvyšší bod v atmosfére, musia bojovať o prežitie. The Aeronauts bude režírovať Tom Harper (Peaky Blinders) a scenár napíše Jack Thorne (má na konte hru Harry Potter and the Cursed Child). Prvá klapka by mala padnúť na jar roku 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia