Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2017, 14:11
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jessica Jones bude v druhej sérii považovaná za zabijaka so superschopnosťami. Zároveň však bude opäť čeliť Kilgraveovi aj svojej minulosti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Newyorská súkromná detektívka si začne dávať svoj život znova dohromady. Do cesty sa jej ale pripletie nový prípad, vďaka ktorému to rozhodne nebude mať jednoduché.

Debutovú fotku z druhej série Jessicy Jones ste mohli na našom facebooku vidieť skutočne nedávno, a to s ústrednou hereckou predstaviteľkou Krysten Ritter v spoločnosti záporáka menom Kilgrave (David Tennant), ktorého návrat bol oznámený ešte v priebehu augusta. Vďaka serveru Digital Spy však teraz dostávame aj prvé detaily o samotnom príbehu, pretože svetlo sveta konečne uzrela oficiálna synopsa. Čo nás teda čaká?

Jessica Jones bude v druhej sérii považovaná za zabijaka so superschopnosťami. Zároveň však bude opäť čeliť Kilgraveovi aj svojej minulosti
Zdroj: Netflix

Nuž, najnovšie informácie uvádzajú, že si newyorská súkromná detektívka Jessica Jones začne po vražde Kilgravea dávať svoj život opäť dohromady, aj keď je v celom meste známa ako zabijak so superschopnosťami. V jej ceste sa ale objaví nový prípad, vďaka ktorému bude musieť neochotne čeliť tomu, kto naozaj je. Pri ponáraní sa hlbšie do svojej minulosti bude tiež skúmať dôvody, prečo je tomu tak.

Navyše, na internete sa objavili špekulácie, podľa ktorých sa v druhej sérii dozvieme viac o záhadnej spoločnosti s názvom IGH, čomu by mohla napovedať aj druhá zverejnená fotka (vyššie). Ako už vieme, táto spoločnosť uhradila Jessicine nemocničné výdaje po autonehode, pri ktorej zahynuli jej rodičia a brat. To však definitívne zistíme až 8. marca (března) 2018, kedy sa Jessica Jones vráti. V závere si určite nezabudnite vychutnať ani niekoľko čerstvých záberov.

Domov
Zdieľať
Diskusia