Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2018, 13:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Bude po odchode Daniela Craiga ďalším Jamesom Bondom žena či herec inej než bielej farby pleti? Podľa slov producentky je možné všetko

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND
Uložiť Uložené

Barbara Broccoli sa v rozhovore vyjadrila, že filmy o agentovi 007 majú tendenciu odzrkadľovať dobu, v ktorej vznikli. Ďalej dodala, že ženský či afroamerický Bond nie je do budúcnosti vylúčený.

Ako už všetci priaznivci Jamesa Bonda veľmi dobre vedia, herec Daniel Craig sa do úlohy agenta 007 vráti ešte jeden posledný raz. Kto však tvár ústredného hrdinu v službách britskej tajnej služby prevezme potom? Nuž, známej producentke Barbare Broccoli bola v jednom z nedávnych rozhovorov položená presne takáto otázka, pričom sa jej novinári pýtali konkrétne na možnosť diverzifikácie postavy Bonda. A aj keď nepotvrdila ďalšieho agenta 007 ako ženu či herca inej než bielej farby pleti, z jej slov môžeme jasne vydedukovať, že sa podobnému scenáru do budúcnosti rozhodne nebráni:

Tieto filmy majú tendenciu odzrkadľovať dobu, v ktorej vznikli, takže sa vždy snažíme o akúsi inováciu. Všetko je možné. Práve teraz je Bondom Daniel Craig a ja som s ním veľmi spokojná. Ale kto vie, čo prinesie budúcnosť?

Bude po odchode Daniela Craiga ďalším Jamesom Bondom žena či herec inej než bielej farby pleti? Podľa slov producentky je možné všetko
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer Pictures

Samozrejme, jedným z najväčších kandidátov na pozíciu nového filmového Bonda je charizmatický Idris Elba, ktorého si fanúšikovia žiadajú už pomerne dlho. Ako sa však samotný herec v minulosti vyjadril, ohľadom úlohy agenta 007 nebol nikdy kontaktovaný a podľa jeho slov ani neverí, že by túto rolu niekedy dostal. Doba sa ale mení a každodenne dochádza k rôznym inováciám, prekonávaniam limitov či k búraniam hraníc, takže jedného dňa mu to možno predsa len vyjde. A my by sme sa asi vôbec nehnevali.

Odporúčané
Rebríček TOP bondoviek: Agent v službách MI6 s povolením zabíjať v mene jej veličenstva. Ktoré filmy o 007 sú tie najlepšie?   Rebríček TOP bondoviek: Agent v službách MI6 s povolením zabíjať v mene jej veličenstva. Ktoré filmy o 007 sú tie najlepšie? 6. októbra 2021, 16:30

Čo sa ženskej verzie hlavného hrdinu týka, na internete je favoritkou Charlize Theron, ktorá sa pred niekoľkými mesiacmi parádne blysla v akčnom thrilleri Atomic Blonde. Charlize sa ale nechala počuť, že namiesto seba by v úlohe Bonda videla oveľa radšej práve vyššie spomínaného Idrisa. Kto Craiga nakoniec nahradí, na to si budeme musieť ešte počkať. No rozhodne sa s nami podeľte o vaše názory v komentároch. Chceli by ste mať ako Bonda výhradne bieleho muža, alebo by ste sa dokázali zmieriť aj so ženou či napríklad Afroameričanom? Pre viac informácií o poslednej Craigovej bondovke vstúpte do tohto vlákna.

Bude po odchode Daniela Craiga ďalším Jamesom Bondom žena či herec inej než bielej farby pleti? Podľa slov producentky je možné všetko
Zdroj: BBC
Domov
Zdieľať
Diskusia