Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018 o 13:56
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hlavný hrdina sa musí v dystopickom sci-fi thrilleri snažiť prežiť v totalitnej Amerike ovládanej smrtiacimi sudcami a katmi v jednom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímke Defective dorazila s oficiálnou ukážkou. Prostredníctvom VOD sa jej dočkáme už budúci mesiac.

V blízkej budúcnosti sa USA zmeni na policajný štát. Uniformovaní a anonymní sudcovia menom Preservers of Peace vyšetrujú, súdia a trestajú ľudí aj za malé prehrešky. Najčastejším trestom je verejná poprava. Hlavného hrdinu Rhett Murphy a jeho sestru Jean čaká podobný osud, teda pokiaľ neprídu na spôsob, ako utiecť. Korporácia ovládajúca USA im pôjde po krku obzvlášť neúprosne - boli totiž svedkami jedného z jej temných tajomstiev.

Sci-fi thriller Defective nakrútil Reese Eveneshen a zahrali si v ňom Colin Paradine, Raven Cousens, Ashley Armstrong, Dennis Andre či Nick Smyth. Z traileru je evidentné, že si film požičiava z rôznych snímok - asi každému hneď napadne RoboCop či Judge Dredd. Snáď ale dostaneme prežiteľné a zábavné béčko. Prostredníctvom VOD bude snímka dostupná 13. februára (únor) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia