Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018 o 19:01
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Smoliarsky absolvent medicíny si v komediálnom seriáli zriadi psychoterapeutickú poradňu v garáži domu svojich rodičov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriálová novinka The Shrink je už dostupná na pozretie.

David Tracey práve skončil lekársku fakultu a najradšej by okamžite nastúpil do práce. Lenže to sa mu nejako nedarí a David tak nemôže splácať svoje dlhy. Rozhodne sa preto, že získa požadované skúsenosti trochu svojráznym spôsobom: otvorí si psychoterapeutickú poradňu v garáži svojich rodičov. Týmto spôsobom sa snaží odpracovať predpísaných 1920 klinických hodín. Na počudovanie k nemu začne dochádzať pre radu stále viac a viac ľudí a David si uvedomí, že možno našiel svoje životné poslanie.

Komediálny seriál Shrink vytvorili Tim Baltz a Ten Tremper. Baltz si dokonca zahral aj hlavnú rolu. Okrem neho uvidíme aj Meagen Fay, Sue Gillian, Mary Holland, Hansa Holsena, Kylea S. Morea a Joela Murraya. Prvá epizóda pozostáva z 8 epizód a v týchto dňoch by už mala byť dostupná na rôznych streamovacích službách. Trailer rozhodne vyzerá nádejne, takže sa možno oplatí tejto novinke venovať pozornosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia