Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2018, 12:54
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Mysteriózne sci-fi Annihilation ponúkne množstvo temných, znepokojujúcich a strašidelných momentov. Navnaďte sa ďalšou skvelou ukážkou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Talentovaný tvorca Alex Garland nám už onedlho predstaví svoj najnovší a zároveň nesmierne lákavý režijný počin. Na Slovensku sa však do kín nedostane.

Očakávaný sci-fi počin s názvom Annihilation, za ktorým stojí talentovaný režisér a scenárista Alex Garland (Ex Machina, Sunshine), je aj necelý mesiac pred premiérou ešte stále zahalený poriadnym rúškom tajomstva. A ako doposiaľ zverejnené trailery, tak aj oficiálna synopsa zatiaľ nasvedčujú tomu, že sa na tom nič nezmení až do samotného príchodu snímky.

Mysteriózne sci-fi Annihilation ponúkne množstvo temných, znepokojujúcich a strašidelných momentov. Navnaďte sa ďalšou skvelou ukážkou
Zdroj: Paramount Pictures/Skydance

Ani po vypustení najnovšej ukážky totiž nevieme takmer nič konkrétne, a tak môžeme aj naďalej iba nasávať tie krásne zábery či skvelú mysterióznu atmosféru, ktoré projekt sprevádzajú už od prvých uvoľnených materiálov. Nižšie priložené video však okrem niekoľkých čerstvých momentov ponúka aj vyjadrenia herečiek v hlavných úlohách. Tie hovoria o výprave ich postáv do tajomnej oblasti, z ktorej sa ani jedna expedícia nevrátila v poriadku.

Ženské vedkyne po vstupe do tejto oblasti rýchlo zistia, že všetko jednoducho zmutovalo, pričom nám ich predstaviteľky sľubujú naozaj strašidelné a znepokojujúce okamihy. My sa už rozhodne nevieme dočkať. No keďže štúdio Paramount prepožičalo Netflixu časť distribútorských práv, tak si snímku na strieborných plátnach kín užijú iba diváci v Amerike, Kanade a Číne (23. februára/únor 2018). Zvyšok sveta sa dočká o 17 dní neskôr na vyššie spomínanej streamovacej službe (o tom ale viac tu).

Domov
Zdieľať
Diskusia