Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2018 o 18:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zlo je blízko a poraziť ho môže len odvážna Meg. Veľkolepé fantasy A Wrinkle in Time prichádza s ďalšími vizuálne úchvatnými zábermi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čo myslíte, dočká sa Disney ďalšieho hitu?

Fantasy A Wrinkle In Time zatiaľ budí trochu rozpačité dojmy. Na jednej strane tu máme skvelý vizuál a potenciálne veľkú hitovku, ale klamali by sme, ak by sme povedali, že sme o kvalite snímky sto percentne presvedčení. Netreba však zabúdať, že štúdio Disney je skúseným hráčom, takže pochybujeme, že by zo svojej stajne vypustilo nejaký výraznejšie slabší kus.

Snímka je založená na románe Madeleine L'Engle a hlavnou hrdinkou je tínedžerka Meg, jej brat Charles a ich spoločný kamarát Calvin, ktorí sa vydávajú do alternatívnej dimenzie, aby našli Meginho otca. Réžiu adaptácie si vzala na plecia Ava DuVernay (Selma).

V hlavných úlohách sa predstavia Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Chris Pine, André Holland, Levi Miller, Deric McCabe, Storm Reid, Gugu Mbatha-Raw, Zach Galifianakis a Michael Peña. Slovenská premiéra sa uskutoční 12. apríla (duben) 2018. Vychutnajte si novú ukážku.

Domov
Zdieľať
Diskusia