Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2018, 0:08
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Uvidíme v X-Men: Dark Phoenix aj Rose Byrne, predstaviteľku Moiry MacTaggert? Herečka sa vyjadrila pomerne jasne

FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Do nového X-Men dobrodružstva sa vráti drvivá väčšina známych postáv. Čo však Moira?

Chystaná komiksovka X-Men: Dark Phoenix opäť na jednu scénu privedie drvivú väčšinu hercov z novej série filmov. Neplatí to však pre postavu Moiry MacTaggert. Jej predstaviteľka Rose Byrne v interview pre CinemaBlend potvrdila, že ju v snímke neuvidíme.

Žiaľ, Moira sa neukáže. Priala by som si, aby áno. Na pľaci X-Men: Apocalypse som si užila plno zábavy. Milujem tých hercov.“ Zároveň dodala, že sa nevie dočkať, čo na plátne predvedie Jessica Chastain. „Som jej veľká fanúšička!“ prezradila Byrne.

Uvidíme v X-Men: Dark Phoenix aj Rose Byrne, predstaviteľku Moiry MacTaggert? Herečka sa vyjadrila pomerne jasne
Zdroj: 20th Century Fox

V X-Men: Dark Phoenix opäť uvidíme Jamesa McAvoya (Profesor X), Michaela Fassbendera (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholasa Houlta (Beast), Alexandru Shipp (Storm), Tyea Sheridana (Cyclops), Kodiho Smit-McPheeho (Nightcrawler), Sophie Turner (Jean Grey) a Evana Petersa (Quicksilver).

Okrem nich sa objavia aj Lamar Johnson, spomínaná Jessica Chastain a špekuluje sa aj o Olivii Munn. O scenár a réžiu sa postará Simon Kinberg. Do slovenských kín X-Men: Dark Phoenix dorazí 1. novembra (listopad) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia