Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2018, 10:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hviezda z Call Me by Your Name si v historickom filme The King zahrá Henryho V., kráľa Anglicka

FILMY A SERIÁLY TIMOTHÉE CHALAMET THE KING
Uložiť Uložené

Mladý herec dostáva príležitosť na ďalšiu výraznú rolu.

Timothée Chalamet je momentálne jednou z najvýraznejších vychádzajúcich hviezd strieborného plátna. Tento rok na seba upozornil hneď v dvoch snímkach nominovaných na Oscara - Call Me by Your Name (za ktorý si sám odniesol nomináciu) a Lady Bird.

Čo sa týka budúcnosti, tak Chalameta uvidíme v novom filme Woodyho Allena A Rainy Day in New York či dráme Beautiful Boy. Podľa posledných informácií však mladý herec zamieri aj do Netflixu.

Hviezda z Call Me by Your Name si v historickom filme The King zahrá  Henryho V., kráľa Anglicka
Zdroj: Sony Pictures Classics

Zahrá si totiž v historickej dráme The King, kde stvárni mladého panovníka Henryho V. Réžie sa chopí David Michôd (War Machine), ktorý napísal scenár spolu s Joelom Edgertonom. Edgerton bude okrem iného aj produkovať.

Vo filme budeme svedkami toho, ako Henry V. nastúpi na trón v roku 1413. Impérium balansuje na hrane, keďže Anglicko je vo vojne z Francúzskom, takže Henry V. nastupuje na čelo krajiny v búrlivej dobe. Námet znie rozhodne zaujímavo a Chalametovi ponúka ďalšiu možnosť herecky zažiariť. Držíme palce.

Domov
Zdieľať
Diskusia