Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2018, 16:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Marvel oficiálne potvrdil prípravy pre Black Panthera 2. Kedy dorazí pokračovanie úspešnej komiksovky do kín?

FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Žiadne prekvapenie, poteší však, že Kevin Feige nám zbytočne nemaže med okolo úst.

Kevin Feige v aktuálnom rozhovore pre Entertainment Weekly potvrdil, že pokračovanie pre Black Panthera je isté. Nemôže za to len obrovský úspech jednotky. Pri každom ich filme si spoločne párkrát sadnú a rovno rozmýšľajú, o čom bude jeho pokračovanie. 

Tak prebiehala aj príprava jednotky, o ktorej smerovaní a obsahu už majú predstavitelia štúdia celkom jasnú predstavu. Samozrejme, roky pred premiérou nám nič neprezradili, a tak môžeme len a len špekulovať. Viac nám možno povedia udalosti Infinity War. 

V každom prípade, otázne je, kedy snímka asi dorazí a kto ju bude režírovať. Osobne si myslím, že šikovný Coogler sa vráti a bude dúfať v ešte väčšiu kreatívnu slobodu. Pracovať na jednotke si údajne užíval a priazeň spoločne s ohlasmi divákov a kritikov ho dojali, takže ak si nenájde nič atraktívnejšie, môžeme s ním rátať aj do sequelu.

To, že ho Marvel chce, už koniec-koncov vyjadril sám. A čo sa týka dátumu premiéry. Skôr ako v roku 2021 to nebude, no viac sa prikláňame k začiatku roka 2022. 

Akých hercov a dej by ste v pokračovaní chceli vidieť vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia