Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2018, 10:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Bratia Paula Walkera chcú, aby sa postava Briana O'Connora opäť objavila v sérii Rýchlo a zbesilo

FILMY A SERIÁLY PAUL WALKER
Uložiť Uložené

Caleb a Cody svoj záujem rozhodne neskrývajú, čo dali najavo aj v nedávnych rozhovoroch. Chceli by ste Briana znova vidieť na striebornom plátne?

Onedlho tomu bude už celých päť rokov, čo nás pri tragickej nehode opustil herec Paul Walker, známy najmä svojou filmovou postavou Briana O’Connora z obľúbenej akčnej série Fast & Furious.

Ako určite mnohí viete, po Paulovej smrti to boli práve jeho bratia Caleb a Cody, vďaka ktorým sa mohli dotočiť všetky Paulove scény a výrazne tak pomohli tvorcom pri dokončovaní snímky Furious 7.

Podľa vyjadrení z nedávnych rozhovorov sa však zdá, že Caleb a Cody by si úlohu Briana veľmi radi ešte niekedy v budúcnosti zopakovali.

Bratia Paula Walkera chcú, aby sa postava Briana O'Connora opäť objavila v sérii Rýchlo a zbesilo
Zdroj: Universal Pictures

Caleb: „Dúfam, že budeme mať malé cameo a privedieme Paula späť, aby zachránil situáciu. A ja sa na tom budem podieľať. To je môj sen a dúfam, že sa k tomu v jednom z budúcich filmov dostaneme.

Cody: „Myslím, že by tu mohol byť spôsob, ako to spraviť. Všetko by ale muselo byť dobre premyslené a muselo by to byť vkusné. Paul bol skutočným fanúšikom áut a myslím si, že v jeho neprítomnosti séria stratila svoje smerovanie.

A zatiaľ čo bratia Caleb a Cody svoj záujem prejavili, tvorcovia Fast & Furious návrat postavy Briana momentálne nijako nenaznačujú. V pláne sú však ešte minimálne tri filmy z hlavnej série, takže časom môže byť všetko inak.

Čo si myslíte vy? Chceli by ste Briana v sérii opäť vidieť, alebo ste skôr toho názoru, že sa Fast & Furious uberá tou správnou cestou a žiadne digitálne cameo momentálne nepotrebuje?

Domov
Zdieľať
Diskusia