Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2018, 1:17
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

The Rock si v komediálnom skutočnom príbehu zahral samého seba a pomáha mladej wrestlerke uspieť v ringu

FILMY A SERIÁLY FIGHTING WITH MY FAMILY
Uložiť Uložené

Wrestlerská komédia Fighting with My Family dorazila s prvými zábermi.

Komediálna dráma podľa skutočných udalostí Fighting with My Family nám rozpovie neobyčajný životný príbeh Saraye "Paige" Bevis (Florence Pugh). Tá pochádza z rodiny profesionálnych wrestlerov a Paige by samozrejme v tejto dráhe veľmi rada pokračovala.

Ona a jej brat Zak "Zodiac" Bevis (Jack Lowden) sa teda rozhodnú, že sa za každú cenu dostanú do World Wrestling Entertainment, ktorá patrí k najprestížnejším spoločnostiam v oblasti profesionálneho wrestlingu.

Úvodnými konkurzmi však ich problémy ešte len začnú. Našťastie im bude na pomoci dobráci wrestlerský profík Dwayne "The Rock" Johnson, ktorý si tu zahrá samého seba. 

Sympaticky pôsobiaca snímka vznikla pod režijným vedením Stephena Merchanta. Ten má za sebou réžiu epizód z niekoľkých seriálov, ako napríklad The Office, Life's Too Short a Hello Ladies.

Podpísal sa tiež pod komédiu Cemetery Junction (spolu s Rickym Gervaisom). Okrem vyššie zmienených hercov uvidíme aj Nicka Frosta, Lenu Headey, Vincea Vaughna, Theu Trinidad a Kim Matula. Samotný Dwayne "The Rock" Johnson sa podieľal aj na produkcii filmu.

Odporúčané
Seriál The Newsroom zo zákulisia spravodajstva ťa strhne skvelými postavami aj špičkovo prepracovanými epizódami Seriál The Newsroom zo zákulisia spravodajstva ťa strhne skvelými postavami aj špičkovo prepracovanými epizódami 11. mája 2019, 0:52

Trailer pôsobí príjemne živo a energicky, navyše sa môžeme tešiť na plejádu samých kvalitných hercov. Pôvabná Florence Pugh nás ohromila už vo výbornej dráme Lady Macbeth či nedávnom historickom epose Outlaw King (naša recenzia tu), takže sme na jej ďalšie projekty mimoriadne zvedaví.

Dwayne "The Rock" Johnson si rolu „samého seba“ evidentne užíva a samotné prostredie wrestlingu poskytuje dostatočný materiál na slušnú drámu aj komediálne momenty. 

Pri troche šťastia by sme sa mohli dočkať zábavného a svižného filmu. Zatiaľ teda optimisticky zdvíhame palec nahor a snímke rozhodne dáme šancu. Americká premiéra sa mala pôvodne uskutočniť v marci (březen) budúceho roka, ale napokon sa jej diváci dočkajú skôr, a síce 22. februára (únor) 2019.

The Rock si v komediálnom skutočnom príbehu zahral samého seba a pomáha mladej wrestlerke uspieť v ringu
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer

Domov
Zdieľať
Diskusia