Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2019, 12:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Druhý Zombieland by mal doplniť Bill Murray a ďalší člen Krotiteľov duchov

Druhý Zombieland by mal doplniť Bill Murray a ďalší člen Krotiteľov duchov
Zdroj: Columbia Pictures
FILMY A SERIÁLY ZOMBIELAND 2
Uložiť Uložené

V druhej časti sa vráti celé staré obsadenie, no okrem neho nás možno čaká aj prekvapivé cameo.

Na to, aby si mohol prežiť zombie apokalypsu, musíš dodržiavať určité pravidlá. S nimi nás už v prvej časti zoznámil hlavný hrdina snímky Columbus (Jesse Eisenberg). Ten v priebehu svojej cesty spoznal drsného Tallahasseeho (Woody Harrelson) a sympatické, ale prefíkané dievčatá Wichitu (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin).

Po menších konfliktoch sa spoločne vydali do vily slávneho komika Billa Murrayho. Na ich prekvapenie bol Murray stále živý, čo potešilo najmä jeho veľkého fanúšika Tallahasseeho. Zombieland sa do slovenskej distribúcie dostal už v roku 2009, a tak azda nikoho nepohoršíme odhalením nasledujúceho deja.

Bill Murray sa pokúsil hrdinov pobaviť hrou na zombie, no Columbus nevediac, že ide iba o vtip, zábavného komika na mieste zastrelil. Podľa portálu Geeks WorldWide by sa mal ale v druhej časti milovaný Bill Murray znova objaviť, pričom si do filmu navyše prizval aj Dana Aykroyda, jedného z hercov kultovej snímky Krotitelia duchov.

Zatiaľ síce nevieme, ako bude dvojica krotiteľov do príbehu druhej časti zapadať, ale podľa GWW by si mali zahrať fiktívne verzie samých seba (čo už Murray urobil v jednotke). V prípade Aykroyda nevidíme žiaden problém, ale čo sa týka zabitej postavy Murrayho, jej zakomponovanie do dvojky je zatiaľ malou záhadou.

Odporúčané
Joker je najzárobkovejším R-kovým filmom histórie a šplhá k miliarde. Zombieland 2 prekoná tržby jednotky (Box Office) Joker je najzárobkovejším R-kovým filmom histórie a šplhá k miliarde. Zombieland 2 prekoná tržby jednotky (Box Office) 28. októbra 2019, 17:42

Portál ComicBook v nedávnej publikácii polemizoval nad tým, či dvojica hercov bude v snímke predstavovať zombie, alebo sa vo filme ukážu ako duchovia, čo by bolo vzhľadom na ich role v Krotiteľoch duchov celkom zábavný paradox.

Do režisérskeho kresla sa po jednotke znova posadil Ruben Fleischer, ktorý mimochodom nedávno natočil finančné úspešnú komiksovku Venom. Scenár k snímke napísali Dave Callaham, Rhett Reese a Paul Wernick. Premiéra v slovenských kinách je plánovaná na 10. októbra (říjen) 2019 a v českých o 14 dní neskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia