Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2019, 14:17
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Toto sú najžiadanejšie seriály na svete

Toto sú najžiadanejšie seriály na svete
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Netflix celkom očakávané obsadil jednu z kategórií.

Na medzinárodnej konferencii NATPE (National Association of Television Program Executives) Miami sa mimo iného odovzdávali ceny za najžiadanejšie seriály roku 2018

O výsledku vo svojej podstate nevedomky rozhodovali ľudia. Štatistická spoločnosť Parrot Analytics sa totiž v prieskume zaoberala dátami zo 100 svetových trhov, ktoré poukázali na najviac vyhľadávané projekty.

Seriály súťažili v dvoch kategóriách. V prvej z nich by sme našli projekty produkované streamovacími spoločnosťami, ako Netflix či Hulu. Druhá kategória patrila televíznym seriálom.

Najžiadanejším seriálom od streamovacích spoločností sa stal Stranger Things od Netflixu a pozíciu najžiadanejšieho televízneho seriálu prezval The Walking Dead od AMC. O víťazoch nedávno informoval portál Deadline.

Záver 2. série Stranger Things náš redaktor ohodnotil slušnými 7,5/10. I keď sa dal na nových epizódách spozorovať mierny úpadok, s celkovou kvalitou sme boli viac-menej spokojní. 3. série úspešného projektu od Netflixu sa dočkáme už nasledujúce leto, a teda konkrétnejšie 4. júla (červenca) 2019.

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

The Walking Dead naopak patrí medzi seriály, nad ktorými sme už zlomili palicu. Napriek tomu ťa o novinkách z tohto zombie sveta naďalej občas upozorníme. Pokiaľ si narozdiel od nás zostal TWD stále verný, pripomíname ti, že tvorcovia plánujú s Andrewom Lincolnom alias Rickom Grimesom natočiť filmovú trilógiu.

Domov
Zdieľať
Diskusia