Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Warner Bros. už pracuje na pokračovaní pre Shazama. Akí herci si zahrajú v seriáli od Damiena Chazelleho?

Warner Bros. už pracuje na pokračovaní pre Shazama. Akí herci si zahrajú v seriáli od Damiena Chazelleho?
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Začali prípravy pre pokračovanie Shazama!

Warner Bros. údajne podpísalo dohodu so scenáristom Henrym Gaydenom, ktorý má napísať scenár aj k pokračovaniu Shazama! Štúdio očividne nestráca žiadny čas a krátko po premiére jednotky sa vrhá do príprav ďalšieho dobrodružstva Billyho Batsona. Očakáva sa aj návrat režiséra Davida F. Sandberga a producenta Petera Safrana.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Vieme, o čom bude hraná Akira

Adaptácia slávnej mangy a anime odhalila synopsu. Príbeh sa bude odohrávať v Neo-Manhattane a zameria sa na dvoch bratov. U Tetsua sa prejavia telekinetické schopnosti, kvôli čomu je vládnymi agentmi odvedený za účelom spraviť z neho superzbraň. Majiteľ baru Kaneda sa následne v snahe dostať brata späť pripojí ku Ky Reed a jej podzemnému hnutiu, ktoré chce svetu odhaliť, čo sa skutočne stalo s New Yorkom, keď bol pred 30 rokmi zničený.

Kaneda považuje teórie hnutia za smiešne, všetko sa však zmení pri stretnutí so svojím bratom. Tetsuovu myseľ totiž ovláda mladý chlapec menom Akira, ktorý má byť vypustený na slobodu. Kaneda sa tomu snaží zabrániť, no je príliš neskoro. Je teda iba na ňom, aby zachránil Tetsua predtým, než Akira opäť raz zničí Manhattan. Presne tak, ako to urobil už pred 30 rokmi.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Tokyo Movie Shinsha/Toho

Seth Rogen a Charlize Theron na nových záberoch z komédie Long Shot

Spoločnosť Lionsgate zverejnila ďalší trailer a prvý klip z romantickej snímky Long Shot. Tú režíruje Jonathan Levine (50/50, The Night Before) a ak sa o nej chceš dozvedieť viac, klikaj sem. Slovenská premiéra je naplánovaná na 11. júla (červenec) 2019.

Z Jean Grey sa stáva záporáčka

Snímka X-Men: Dark Phoenix sa pripomenula novým televíznym spotom, v ktorom sa Jean Grey (Sophie Turner) definitívne obracia proti svojim priateľom. Za réžiou a scenárom stojí Simon Kinberg (ako producent bol pri mnohých X-Men filmoch) a premiéra je u nás naplánovaná na 6. júna (červen) 2019.

Muzikálový seriál od režiséra La La Landu naberá obsadenie

Pripravovaný seriál Damiena Chazella (Whiplash, First Man), ktorý ponesie názov The Eddy, nabral prvé herecké mená. Stali sa nimi André Holland (seriál The Knick) a Joanna Kulig (Cold War). Príbeh bude zasadený do súčasného Paríža a zameria sa na istý hudobný klub, jeho majiteľa, tamojšiu skupinu a pulzujúce mesto, ktoré ich všetkých obklopuje. The Eddy vznikne pod hlavičkou Netflixu.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Cinemax/Kino Świat
Domov
Zdieľať
Diskusia