Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2019, 13:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Robert Downey Jr. je jediným hercom z MCU, ktorý čítal kompletný scenár pre Avengers: Endgame

Robert Downey Jr. je jediným hercom z MCU, ktorý čítal kompletný scenár pre Avengers: Endgame
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Predstaviteľ Tonyho Starka si získal dôveru režisérov.

Štúdio Marvel je známe tým, že sa so svojich najočakávanejších filmov snažia odhaliť čo najmenej, aby divákom zbytočne nekazilo zážitok ešte pred návštevou samotného kina. Ako si sa však mohol presvedčiť v našom nedávnom článku o Tomovi Hollandovi, tvorcovia z Marvel Studios zavádzajú dokonca aj svoje vlastné herecké hviezdy.

Niektorým z nich tak dávajú napríklad iba neúplné či falošné scenáre, no občas (ako v prípade vyššie spomínaného Hollanda či Marka Ruffala, ktorému sa viac než pol roka pred premiérou Avengers: Infinity War podarilo prezradiť koniec) herci dostanú výhradne repliky ich postáv. A nič iné. Mnoho hercov preto vôbec netuší, ako vlastne Avengers: Endgame skončí.

Endgame Script
Endgame Script Zdroj: Marvel Studios

To ale nie je prípad Roberta Downeyho Jr. Podľa vyjadrení režisérov Anthonyho a Joea Russovcov je totiž predstaviteľ Tonyho Starka jediným hercom z MCU, ktorý mal k dispozícii kompletný scenár pre Endgame. A je to úplne pochopiteľné. Downey totiž neprezrádza detaily MCU filmov a bol to práve on, kto nakopol celé komiksové univerzum, pričom aj vďaka nemu sa dokázalo dostať tam, kde je dnes.

Čo sa týka jeho parťáka Chrisa Evansa, ten priznal, že už videl prvú polovicu Avengers: Endgame. Či sa mu ale dostal do rúk aj celý scenár, to už neprezradil. Určite sa ale zhodneme na tom, že čím menej ľudí pozná kompletný príbeh, tým lepšie pre všetkých. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 25. apríla (duben) 2019 a pokiaľ si ju plánuješ vychutnať za čo najlepších možných podmienok, rozhodne zájdi do IMAXu. Film si užiješ oveľa viac. Pre viac informácií klikaj sem.

Na záver prikladáme ešte nedávny rozhovor s režisérmi Russovcami

Robert Downey Jr. je jediným hercom z MCU, ktorý čítal kompletný scenár pre Avengers: Endgame
Domov
Zdieľať
Diskusia