Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2019, 4:00
Čas čítania 1:12
Dušan Šutarík

Horor V zajatí démonov 3 sa už začína nakrúcať. V príbehu by sme sa mali dočkať vlkolakov

Horor V zajatí démonov 3 sa už začína nakrúcať. V príbehu by sme sa mali dočkať vlkolakov
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY I CARE A LOT THE CONJURING 3
Uložiť Uložené

Všetky podstatné novinky na jednom mieste.

Máme tu ďalšie vydanie našej rubriky Raňajky s Filmkultom. Aj dnes sme pre vás pripravili výber všetkých podstatných filmových a seriálových noviniek.

V zajatí démonov 3 sa už nakrúca

Herečka Vera Farmiga na svojom twitterovom účte oznámila začiatok nakrúcania V zajatí démonov 3. Režíruje Michael Chaves (The Curse of La Llorona). V novej časti by sme sa namiesto démonov mali dočkať vlkolakov. Premiéra je stanovená na 11. septembra (září) 2020.

Čo uvidíme na tohtoročnom D23?

Na tohtoročnom D23 spoločnosti Disney budú mať návštevníci možnosť pozrieť si prvé zábery z filmov a seriálov, ako Lady a Tramp, The Mandalorian a mnohých ďalších. Tieto tituly budú k dispozícii na špeciálnej streamovacej platforme Disney+.

Mali by sme sa dočkať nových informácií aj o chystaných marvelovkách či najnovšom dieli Star Wars. D23 sa uskutoční od 23.-25. augusta (srpen) tohto roku. Podrobné informácie nájdete na tejto stránke.

ranajky
ranajky Zdroj: Walt Disney/Lucasfilm

Simon Pegg a Nick Frost chystajú nový horor

Komediálne duo Simon Pegg a Nick Frost sa spojilo so spoločnosťou Orion Pictures pri tvorbe hororu Salvata. Príbeh sa bude točiť okolo rodiny, ktorá si na dovolenku zájde na izolovaný švédsky ostrov. Tam ale pobieha sériový vrah. Pegg a Frost budú produkovať, pričom Frost sa bude podieľať aj na scenári.

ranajky
ranajky Zdroj: Universal Pictures

Na plátno sa chystá ďalšia komiksovka

Adaptáciu komiksu Jiu Jitsu na plátno privedie Dimitri Logothetis (jeden z autorov pôvodného komiksu). V hlavných úlohách uvidíme Nicolasa Cagea, Franka Grilla a Ricka Yunea. Prvá klapka padne 24. júna (červen) 2019.

ranajky
ranajky Zdroj: RLJ Entertainment

Prichádza nový seriál od tvorcov BoJack Horseman

Nový seriál s názvom Undone, pod ktorým sú podpísaní aj scenáristi úspešného projektu BoJack Horseman, dorazil s prvým trailerom. Hlavné úlohy si zahrajú Rosa Salazar, Bob Odenkirk a Constance Marie. Premiéry sa dočkáme v priebehu tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia