Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tvorca Peaky Blinders potvrdil, že seriál dostane ešte minimálne dve ďalšie série

Tvorca Peaky Blinders potvrdil, že seriál dostane ešte minimálne dve ďalšie série
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY UNBELIEVABLE
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Dwayne Johnson a Jason Statham ťa vítajú na natáčaní Hobbsa a Shawa

Štúdio Universal Pictures zverejnilo dvojicu videí zo zákulisia natáčania Rýchlo a zbesilo spin-offu Hobbs & Shaw. V nich si užiješ natáčanie bláznivej akcie a uvidíš, ako to klapalo hercom Dwayneovi Johnsonovi a Jasonovi Stathamovi. Za réžiou stojí David Leitch (John Wick, Deadpool 2) a premiéra je u nás naplánovaná na 1. augusta (srpen) 2019. Viac sa dozvieš tu.

Dievča bude v minisérii od Netflixu obvinené z klamstva ohľadom znásilnenia

Netflix zverejnil oficiálny trailer pre minisériu s názvom Unbelievable. Tá nám vyrozpráva skutočný príbeh tínedžerky menom Marie, ktorú obvinili z klamstva ohľadom toho, že bola znásilnená. O réžiu sa postarala Susannah Grant (Erin Brockovich) spoločne s Lisou Cholodenko (The Kids Are All Right) a z hercov sa ukáže Toni Collette, Merritt Wever, Kaitlyn Dever či Danielle Macdonald. Všetkých 8 epizód bude dostupných 13. septembra (září) 2019.

Podľa Tarantina by mal byť Star Trek niečo ako Pulp Fiction vo vesmíre

Quentin Tarantino v rozhovore pre Deadline prezradil, že stále nevie, či Star Trek film skutočne natočí. Pochválil však scenár a dodal, že by malo ísť o akési Pulp Fiction vo vesmíre. Žiadne podobné sci-fi podľa neho neexistuje. Zároveň sa nahneval na herca Simona Pegga (stvárňuje postavu Scottyho), ktorý údajne vydáva rôzne komentáre o filme a pritom vôbec nič nevie.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures

Seriál Peaky Blinders dostane aj šiestu a siedmu sériu

Scenárista a režisér Steven Knight (Taboo, Locke, Eastern Promises) potvrdil, že sa po nadchádzajúcej 5. sérii Peaky Blinders dočkáme ešte minimálne ďalších dvoch. Tá v poradí piata si už odbila premiéru v Birminghame a na televíznych obrazovkách by sme sa jej mali dočkať buď v auguste (srpen), alebo v septembri (září) tohto roku. Pre viac informácií o obsadení či samotnom príbehu vstúp do tohto vlákna.

Raňajky
Raňajky Zdroj: BBC
Domov
Zdieľať
Diskusia